Hur tänkte vi nu?

Jaha, nu sitter vi på hostlet och väntar på att klockan ska närma sig 16. Då ska vi ta bussen/minivanen/bilen/eller kanske rent ut av tuktuken till Bangkok. 14 timmar tar resan och det är väldigt oklart vad det egentligen är vi har bokat. Utan att höra oss för vad de var vi betalade för lämnade vi fram pengarna och fick biljetten. Klapp på axeln till oss.. Jaja, vi ställer in oss på det värsta och hoppas på det bästa.
I morgon bitti thailändsk tid anländer vi till Bangkok. Där ska vi shoppa de sista! Sen är det dags för tre på vift att bli två på vift. Mikaela flyger hem och Emma och Josefina ska ta sig ner till ön Koh Phangan för att fira jul och nyår där.
Vi lovar ett inlägg så fort vi har tid och wifi! Puss och kram, nu är sanningens tid inne och vi ska gå ut för att skåda vår transport upp till huvudstaden.
Pia
2014-12-20 @ 10:13:32

Lycka till! Å ett särskilt lycka till för micka så det flyter på som det ska på hemresan! Kraaam till er alla




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trepavift.blogg.se

Hej och välkomna till vår reseblogg. Denna bloggen är till för Dig som vill följa oss när vi är ute på vift ''Down Under''. Vår resa börjar nämligen så långt bort hemifrån man kan komma, Nya Zeeland. Därefter tar vi oss mot Australiens östkust. Resan avslutas i Sydostasien och dess paradisstränder. Hälsningar från Emma, Josefina och Mikaela. Enjoy!

RSS 2.0