Julhälsningar från Thailand

God jul alla trogna läsare!
Nu har vi hämtat oss efter den långa resan till ön. Trivs som fisken i vattnet i vår bungalow, bättre kunde det inte bli! Det enda som hade kunnat ta de hela till en högre nivå är att solen gärna kunde visat sig lite mer. 
Idag är det julafton och vi började dagen med att lyxa till det med en ordentlig frukost! Efter det hade vi bestämt oss för att årets julklapp skulle bli en timmes thai massage. Vi blev inoljade från topp till tå och blev böjda i alla möjliga olika ställningar. Vilket resulterade i två garvande töser på massagebritsen. Fast skönt var det åtminstone, vi är nöjda med vår julklapp! 
Eftermiddagen spenderade vi i restaurangen och på stranden som ligger precis vid vår bungalow. 
Vi har det väldigt bra, men vi måste erkänna att vi är ordentligt sugna på julmaten ni kränger i er där hemma. Speciellt grönkålen! Men vi har två otroligt snälla mammor som fryser in allt från skinka till kål. Tack Ann-Sofie och Pia! Det är verkligen guld värt! 
För att stilla vårt sug åtminstone litegrann har vi bokat platser på en bar/restaurang. Där det kommer serveras skandinaviskt julbord. Jansson och köttbullar är i alla fall med på menyn! Det kommer vankas både utstyrsel-tävling och julklappsspel under kvällens gång, så oss går det ingen nöd på. 

Vi saknar er där hemma, ha en riktigt god jul önskar Emma och Josefina! <3 



Pia
2014-12-30 @ 10:32:12

God Jul på er båda! Det blir en julafton till när ni kommer hem! Saknar dig mycket Emma! Puss&kram 💕




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trepavift.blogg.se

Hej och välkomna till vår reseblogg. Denna bloggen är till för Dig som vill följa oss när vi är ute på vift ''Down Under''. Vår resa börjar nämligen så långt bort hemifrån man kan komma, Nya Zeeland. Därefter tar vi oss mot Australiens östkust. Resan avslutas i Sydostasien och dess paradisstränder. Hälsningar från Emma, Josefina och Mikaela. Enjoy!

RSS 2.0