Stillat suget efter julmat

Vi tog oss till baren Same-same vid 19 tiden. Väl på plats träffade vi svenskorna Filippa och Sanne. Vi var inte sena med att slå samman borden och bilda ett gott gäng. Vi var en mix av svenskar och fransmän, de skulle testa på vårt berömda julbord och det så omtalade snuset som såldes i baren. Svenskgänget var sjukt taggade inför buffén och vi var bland de första att hugga in. (Vi satt ju såklart vid bordet närmst buffén, vad annars?). 
Same-same är en danskägd bar/restaurang så julbordet bestod av en hel del danska rätter. Så som anka, någon slags fläsk, potatis, brunsås, sockerstekta potatis och mycket mer. Men de hade självklart de svenska klassikerna så som Janssons, köttbullar, skinka, ägg och rökt lax. Något som var grymt gott var vörtbrödet och skagenröran. Alltså, mmhhh! Vi var i himmelriket!!! Efter att ha ätit stekt ris och pad thai ungefär morgon middag kväll var de underbart gott med lite "vanlig" mat. Julbordet får helt klart godkänt! Som pricken över i'et fick vi ris à la Malta med saftsås till efterrätt. 
Kvällen rullade på och vi träffade mycket nytt trevligt folk. Vi spelade spel och lärde oss en ny irländsk/engelsk festlek. Tiden bara sprang iväg och vips var klockan över 24. Då tog vi oss till den kända fullmoon party stranden. Det var mycket folk men inte i närheten av var det kommer vara på nyår. Kul att ha sett det i ett lite mer "normalt" tillstånd innan den stora kvällen.
Vi gick hemåt vid 3 tiden och vi är bådatvå  nöjda med vår, om något lite annorlunda, julafton.  




Maxad tallrik. Hehe. 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trepavift.blogg.se

Hej och välkomna till vår reseblogg. Denna bloggen är till för Dig som vill följa oss när vi är ute på vift ''Down Under''. Vår resa börjar nämligen så långt bort hemifrån man kan komma, Nya Zeeland. Därefter tar vi oss mot Australiens östkust. Resan avslutas i Sydostasien och dess paradisstränder. Hälsningar från Emma, Josefina och Mikaela. Enjoy!

RSS 2.0