Dagarna kring nyår

Vi får ursäkta för den otroligt dåliga blogguppdateringen. Dagarna bara springer iväg och bloggen hamnar i lite skymundan. 
Vi hade i alla fall en härlig tid på Koh Phangan, flera dagars uppladdning innan det var dags för den stora nyårsfesten. På nyårsafton låg vi mestadels på stranden under dagen. Framåt kvällen var vi ute och åt och sen träffade vi ett killgäng vi lärt känna under resans gång. Det spelades spel och lekar som uppladdning inför 12 slaget. Efter några buckets var det dags för ’’full moon painting’’. Killarna gick verkligen bananas med färgen, vi höll oss till blommor och prickar på armarna! Innan 12 slaget gick vi ner till stranden där tiotusentals andra infann sig för att fira in det nya året. Galet mycket folk! Hade en mycket trevlig kväll med mycket stoj och dans. Nyårsdagen spenderades i sängen varvat med stranden... Saknade dock den obligatoriska” nyårsdagspizzan”, vi fick nöja oss med inget mindre än fried rice. 
Den 2 januari var det dags för oss att ta oss till grannön Koh Tao, där vi skulle ta vårt dykcertifikat. Det visade sig vid piren att vi inte var ensamma om att åka till Koh Tao just den dagen. Fullt med folk och noll information om vilken båt vi skulle hoppa på eller när. Till slut beslöt vi oss rätt och slätt för att gå mot en båt som tog på passagerare ute vid kajen. Det var tur vi gjorde det! Vi var en av de sista på båten, som var fylld med 450 pers. Under två timmar på ett oroligt hav satt vi hopkurade i en trappa utomhus, nerstänkta av allt vatten. Mindre rolig resa med andra ord. Framme på Koh Tao var det KAOS, vi fick vänta på våra väskor hur länge som helst. Utan något som helst system på de hela slängde thailändarna bara ut väskorna i en enda hög. 2 fulla båtar med passagerare skulle gå i land och där var människor överallt. Båten skulle egentligen varit framme vid 14, det var den INTE. Vi började känna lite tidspress när klockan närmade sig 16.15 och Josefina fortfarande inte fått tag i sin väska. Dykkursen skulle börja 16.30. Som tur var hade de överseende med att båtarna var försenade och vi fick påbörja vår dykkurs lite senare än bestämt!

Härligt poolhäng dagen innan nyår! 

En av killarna som gick all in på färgen. Tål att sägas att vi hade tillräckligt svårt att få bort färgen det lilla vi målade. Haha. 


Blev inte så många bilder under 12 slaget, av säkerhetsskäl! 

Vid piren i väntan på båten till Koh Tao.

Framme på Koh Tao, kaooos. 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trepavift.blogg.se

Hej och välkomna till vår reseblogg. Denna bloggen är till för Dig som vill följa oss när vi är ute på vift ''Down Under''. Vår resa börjar nämligen så långt bort hemifrån man kan komma, Nya Zeeland. Därefter tar vi oss mot Australiens östkust. Resan avslutas i Sydostasien och dess paradisstränder. Hälsningar från Emma, Josefina och Mikaela. Enjoy!

RSS 2.0